KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #7

KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #7

KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA

=============================
sarikaya kenging ti tonggoh..
kenging pecay ti ma nonoh..
Teh alya pusing milarian kabogoh..
Mening kang ablay da sami lengoh..

di tasikmalaya meser sate...
Meser pecay ti mang nana..
Teh alya bde nyenderkeun hate..
mas ablay siap narima na...

di tasikmalaya meser sate...
Meser pecay ti mang nana..
Teh alya bde nyenderkeun hate..
mas ablay siap narima na...

Iraha atuh Iraha
Eta kuda di ciriaanna
Kamana atuh kamana. .
Eta jodo dipilarina...

Kamana Jalan katonggoh
Kanu bala meunang nyacar
Kamana milari kabogoh
Anu bela sareng sabar

Malem jum'at ngaji yasin
Ulah hilap sareng doa.na
Upm Tth hoyong Kawin
Insya Allah aya jodona..

Meuli uyah meuli uyah/
 diladangan ku neng inta/
Ulah salah ulah salah/
 kedah kanu dipikacinta

Kamana atuh kamana
Meuli sate jeung tusukna
Kasaha atuh kasaha
Ieu hate kedah ngedalkeuna

Umi mae meser kendi/
direncangan ku mang dodo/
Sami wae sareng abdi/
abdi kesel ngantosan jodo/

Jurang di si“lamping
Di guntur geus di aspal
Mun jorang teu kudu di posting

Batur ge da ges apal
KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #7 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: deni yusuf

No comments:

Post a Comment