HEUREY SUNDA

HEUREY SUNDA
HEUREY SUNDA

HEUREY SUNDA

=============================
Putus Hubungan
Maman :“Mun, hubungan urang teh tos we dugi kadie nya ? Sanes Maman teu nyaah, tapi……….”
Mumun :“Naon ari Maman ? Hubungan naon ieuteh ?“
Maman :“Muhun, hubungan perkawis hutang“.
Mumun :“Ngenah we diputuskeun, atuh kuring rugi, wayah !“

Tukang Ojeg
Tk Ojeg : “Nu biasa we duarebu limaratus!”
Maman : “Boga duitna ngan sarebu”
Tk Ojeg : “Sok we numpak karunya!”
Ojeg maju, den Maman anjecle dibonceng. Barang rek eureun, jedak. Ojeg nabrak tangkal kalapa.
Maman : “Sing bener atuh, maenya eureun teh ditabrakeun kieu?”
Tk Ojeg : “Hampura Maman, mayar sarebueun mah teu diereman!”

Maman : “Beu…………………..!”
HEUREY SUNDA Rating: 4.5 Diposkan Oleh: deni yusuf

No comments:

Post a Comment