Showing posts with label HEUREUY. Show all posts
Showing posts with label HEUREUY. Show all posts

Cerita Lucu Sunda Sensus Penduduk

thumbnail
Cerita Lucu Sunda Sensus Penduduk Dina hiji mangsa aya petugas sensus penduduk datang ka ...

Cerita Lucu Sunda Daftar Kursus Komputer

thumbnail
Cerita Lucu Sunda Daftar Kursus Komputer Hiji mangsa si Oni hoyong kursus komputer dan ay...

Cerita Lucu Sunda Meuli Jeruk Gratis

thumbnail
Cerita Lucu Sunda Meuli Jeruk Gratis Jang Acay indit ka pasar hayang meuli jeruk didituan...

Humor Lucu Sunda Maen Tatarucingan

thumbnail
Humor Lucu Sunda Maen Tatarucingan Hiji waktu Ujang ngajak maen tatarucingan ka Udin. kieu ...

Cerita Lucu Sunda Mihape Kuda

thumbnail
Cerita Lucu Sunda Mihape Kuda Hiji waktu aya kusir hayang ka cai, tapi bingung rek mihapeke...

Cerita Lucu Sunda - Utah Dina Mobil

thumbnail
Cerita Lucu Sunda - Utah Dina Mobil Kang Tito urang Kuningan rek ka Bandung, sabab tara nae...

Cerita Lucu Sunda - Nu Lolong jeung Nu Lumpuh

thumbnail
Cerita Lucu Sunda - Nu Lolong jeung Nu Lumpuh Kacaritakeun aya hiji sobat ti bubudak nepi...

Cerita Lucu Sunda “ Tigejebur Ka Sumur “

thumbnail
Cerita Lucu Sunda “ Tigejebur Ka Sumur “ Jang Dodo keur nembok sumur di perkampungan orang Be...