KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #8

KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #8


=============================
Kalau kmu beli baju
Pilih lah yg warna biru
kalau kmu syang pda ku
Hubungi aqu d malam minggu

Meuli daging tibatawi ,,,,,,
dijual kasingaparna,,,,,,
Judang jeding kasalaki,,,
Hayangen eusi calana

Dun kingkilaban tos peot
Nu nyesa di campur en teh
Sok sanajan atos kolot
Tapi rasa ngora keneh

saurnamah eta terpal
Bejana keur pangaosan
Da rasa mah hanteu apal
Apal na mun mgaraosan

Tadi heuay ngos engosan
Ni ngaleyay kana bantal
Mani palay ngaraosan
Abdi palay geura apal

Meuli oyong ti totosan
Na amparan belah dieu
Pami hoyong ngaraosan
Sok enggalan teh kadieu

Daun entèh pararèot
sakèrèsèk meuni laput
Nini Antèh atos kolot
karesepna tèh kakaput

Buah beling bing .buah takokak .
Icih ngibing .jeng nu botak
Hahahaha .....lanjut
Ngaleor teras di sanggap..
Di gebooyy meni mantap ...

Api2 meli tisu
nyabak lepet di daunan
api2 nyabak ______
nyabak________
lalaunan
Nu bisa jawad nu di kosong ken ie

Ngunyal pare ukur sabeungket
Comro di goreng jadi haneut
Ungal poe ukur ceuleumeut
Nasib jomlo nu goreng beunget

Kamana ngait ken kincir
Ka ci awi nyandak kinciran
Kamana mahet ken pikir
Sugan manawi pendak di sisindiran

nyadak teh jeng roay di tiiran,

gening pendak tth bohay di sisindiran
KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #8 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: deni yusuf

No comments:

Post a Comment