KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #5

KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #5

KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA


=============================
bi mumun nyanak humut
di kranjangan ...
abi ngalamun aya nu emut
te aya nu ngarencangan

taneuh leu eur di akutan
Damel imah di kalayar
Tong seu eur teuing emutan
Hutang mah pasti ka bayar

nyieun kupat
ka ngenahan
malm jumat
teu bsa mlm sunahan

nyieun kupat
ka ngenahan
malm jumat
teu bsa mlm sunahan

Soloyong kapal ti negri
Daun tomat d payungan
Mun hoyong kdiri abdi
Omt ulh sok rayungan

Aya listri di masigit
Caang na ka pabrik cina
Aya istri jangkung alit
Aya krang na pipina

Aya listri di masigit
Caang na ka pabrik cina
Aya istri jangkung alit
Aya krang na pipina

Sayur Nangka ngangge Gula.
ngagodog na bari ngaheot
Atuh gampang Ka KUA
Alya sieun di udag kunu kolot..

Meuli hurang meuli gula
Ku barudak tos di bawa
Nya urang halalkeun heula
Nyandak label ti KUA

Sarikaya nju di seupan
Pangaosna meni Mahal..
Emang Alya hoyong di keukeupan...
Tapi dikeukeupanna kunu halal..

meuli oyong tos di seupan
Meuli banrek di ladangan
Pami hoyong di keukeupan
Ku akang rek di tepangan

nampi tamu di haturan
nyandak samak di beungkeutan
Nteu cekap mung di baturan
Hoyong puas aya nu ngeukeupan. .

nampi tamu di haturan
nyandak samak di beungkeutan
Nteu cekap mung di baturan
Hoyong puas aya nu ngeukeupan. .

Hargana meuni goceng
Nu Meser kokomoan
Upami nya eta seeng

Piraku aya ramoan
KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #5 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: deni yusuf

No comments:

Post a Comment