KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #2

KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #2

KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #2



Malem jum'at ngaji yasin
Ulah hilap sareng doa.na
Upm Tth hoyong Kawin
Insya Allah aya jodon
=============================
bi mumun nyanak humut
di kranjangan ...
abi ngalamun aya nu emut
te aya nu ngarencangan
=============================
taneuh leu eur di akutan
Damel imah di kalayar
Tong seu eur teuing emutan
Hutang mah pasti ka bayar
=============================
Tukang kaos diburuan
Akang wios ngabaturan
=============================
Abah sanom eueut limun
nu nyisi kalah kakolong
keur anom ulah ngalamun

bisina dirawu kelong
=============================
Tutup botol sareng limun
Di leueut bulan puasa 
Ulah sok getol ngalamun. .

Ke ge moal kasaha
=============================

Kamana ngait ken kincir
Ka ci awi nyandak kinciran
Kamana mahet ken pikir
Sugan manawi pendak di sisindiran
KUMPULAN SISINDIRAN SUNDA BARAYA #2 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: deni yusuf

No comments:

Post a Comment