PANTUN SUNDA / PESAN MORAL

PANTUN SUNDA  / PESAN MORAL
PANTUN SUNDA  / PESAN MORAL


Colenak dikalapaan
Aya anak euweuh bapaan

Salawe dua puluh lima
Mobil Sedan Cetna Hejo
Awewe jaman ayeuna
Bisa dandan teu bisa ngejo

Saninten buah saninten

Dibawa ka parapatan
Hapunten abdi hapunten
Bilih aya kalepatan

Pileuleuyan cangkang beas
Huut sajeroning kejo
Pileuleuyan urang ikhlas
Imut sajeroning nenjo

Sok mangga baraya salajeungna tambihan ku baraya
PANTUN SUNDA / PESAN MORAL Rating: 4.5 Diposkan Oleh: deni yusuf

No comments:

Post a Comment